Energieleverancier

Vergelijk alle energieleveranciers

Verlaag direct uw energiekosten! Bekijk alle energieleveranciers en vergelijk op prijs, service en voorwaarden. Welk energiebedrijf scoort het best op alle aspecten?

Energieleveranciers Nederland

Er zijn diverse grote energieleveranciers actief in Nederland. De allergrootste zijn, in alfabetische volgorde, hieronder weergegeven. Bij diverse energiebedrijven ziet u de waardering van andere consumenten die deze website hebben bezocht. U vindt meer informatie over de aanbieder als u een van de leveranciers aanklikt.

Top 10 energieleveranciers

Vergelijk hier de energietarieven van alle energieleveranciers en vind het energiebedrijf met de laagste energierekening. U kunt hier eenvoudig alle energieleveranciers vergelijken. Dit is de top 10 van Nederlandse energiebedrijven met laagste kosten voor gas en electra in 2015. Er is daarbij uitgegaan van een vast tarief voor 1 jaar voor gas en stroom.

PositieEnergiebedrijf
BeoordelingInformatie
4
Energie:direct Energie:direct beoordeling 4.0 Meer
2
Greenchoice Greenchoice beoordeling 4.0 Meer
3
Budgetenergie Budgetenergie beoordeling 3.5 Meer
8 Atoomstroom Atoomstroom beoordeling 3.5 Meer
1
Nederlandse Energie Maatschappij Nederlandse Energie Maatschappij beoordeling 3.0 Meer
5 E.on E.on beoordeling 3.0 Meer
6
Nuon Nuon beoordeling 2.5 Meer
7
Essent Essent beoordeling 2.5 Meer
10
Oxxio Oxxio beoordeling 2.5 Meer
9
Electrabel Electrabel beoordeling 2.0 Meer

Verantwoording: Bovenstaande vergelijking is tot stand gekomen door beoordelingen van bezoekers van deze website van de grootste energieleveranciers. Elk energiebedrijf krijgt een beoordeling van 1 tot 5 sterren.

Bovenstaande lijst is gebaseerd op basis van opgave per december 2011 aan de hand van standaard energiegebruik van een gemiddeld gezin. Bovenvermelde beoordeling is gemaakt op persoonlijke titel en beoogt niet een onafhankelijke of deskundige vergelijking te zijn. Lees onze disclaimer voor een nadere toelichting. Lees de complete Top 10 energieleveranciers met nadere toelichting. Maak uw keuze voor de beste energieleverancier.

Vergelijken energieleveranciers

Vind hier een overzicht van de energieleveranciers nederland en kom te weten wie uw netwerkbeheerder energie is. Vergelijk energieleveranciers en kijk welke energie leverancier het goedkoopste uw gas, water en electra kan leveren.

Overstappen loont volgens Vereniging Eigen Huis. Volgens deze vereniging voor huizenbezitters is een eventuele angst voor slechte dienstverlening en fouten bij een overstap niet juist. U kunt een groot financieel voordeel behalen met weinig moeite. Daarnaast kunt u ook een energiebedrijf krijgen dat beter scoort op klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en duurzaamheid. Kijk daarom goed rond en vergelijk alle energieleveranciers. Stap online over.

Home - Energieleveranciers