Energiecollectief

Energiecollectief biedt vaak niet laagste prijs

“Steeds meer mensen maken gebruik van energiecollectieven. Maar bieden deze wel de laagste prijs?”

13 november 2013 – Per 1 januari a.s. wijzigen de energietarieven weer. Een goed moment om de energierekening eens tegen het licht te houden. Steeds meer consumenten schrijven zich in voor energieveilingen en inkoopcollectieven. De meeste consumentenorganisaties bieden inmiddels de mogelijkheid van een energiecollectief; Vereniging Eigen Huis, de Consumentenbond en Telegraaf Collectief. Maar hierbij is de consument niet altijd het goedkoopst uit. Het aanbod voor de consument kan doorgaans nog een stuk scherper. Energiecollectief, heeft dat zin? Bieden zij wel de laagste energierekening?

Sinds 12 november 2013 biedt nederlandCOLLECTIEF een van de laagste prijzen van alle energiecollectieven *). Afhankelijk van het type huishouden is een consument zo’n € 90 tot € 100 voordeliger uit dan bij de andere collectieven. Dit kan doordat nederlandCOLLECTIEF anders werkt en doordat zij een lagere vergoeding accepteert.

“Consumenten kunnen nu heel makkelijk besparen op de energierekening met zekerheid over een van de allerlaagste prijzen.”, aldus nederlandCOLLECTIEF.nl. “Hiernaast wordt ook de kwaliteit geborgd, want wij selecteren alleen aanbieders die aan objectieve criteria voldoen, waaronder een goede overstapservice en weinig klachten.” Zo kan nederland collectief energie besparen!

Deelnemers ontvangen eind november a.s. hun vrijblijvende persoonlijk aanbod. Na acceptatie hebben zij 14 dagen bedenktijd. Hierna volgt de overstap met de gratis overstapservice.

Over nederlandCOLLECTIEF
nederlandCOLLECTIEF.nl is een initiatief van het team van BespaarWijzer.nl, de eerste totaalvergelijkingswebsite van Nederland. Consumenten krijgen via nederlandCOLLECTIEF een zeer aantrekkelijk aanbod voor hun energie. nederlandCOLLECTIEF analyseert grondig alle aanbiedingen die beschikbaar zijn op de Nederlandse energiemarkt, en vergelijkt deze specifiek voor bepaalde huishoudenstypen met de aanbiedingen van de energiecollectieven. nederlandCOLLECTIEF hanteert een relatief lage vergoeding. Deze lagere prijs is mogelijk door een efficiente werkwijze en een lagere marge dan bij andere collectieven / veilingen het geval is. Consumenten kunnen gratis deelnemen en het aanbod is geheel vrijblijvend.

*) nederlandCOLLECTIEF vergelijkt haar tarieven met de energiecollectieven van Vereniging Eigen Huis, de Consumentenbond en Telegraaf Collectief.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *