Top 10 energieleveranciers

Vergelijk hier de energietarieven van alle energieleveranciers en vind het energiebedrijf met de laagste energierekening. Dit is de top 10 van Nederlandse energiebedrijven met laagste kosten voor gas, elektra en water. U treft hier de complete Top 10 energieleveranciers met nadere toelichting.

Top 10 energieleveranciers van Nederland

Bereken nu uw energiekosten

Beoordeling VEH

Naast onze top 10 kunt u ook de beoordeling van Vereniging Eigen Huis overwegen bij uw keuze. Er is op meer beoordeeld dan op de goedkoopste, namelijk op het tarief dat u bent overeengekomen, het voorschotbedrag dat u maandelijks betaalt, de jaarlijkse eindafrekening, de algemene communicatie vanuit de leverancier richting u, de online dienstverlening, de klantvriendelijkheid, de bereikbaarheid, de klachtenafhandeling en de mate waarin uw leverancier haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.

Dit zijn de energiemaatschappijen van Nederland op dit moment.
Greenchoice
United Consumers
Westland Energie
Delta
Electrabel
Eneco
Energie direct
Essent
RWE Energy
Nuon
Elektran
E.ON Benelux
Oxxio
NL energie

Vergelijk

Vergelijk hier de energietarieven van alle energieleveranciers. Vind hier een beoordeling energieleveranciers. Snakewool geeft een helder oordeel over de verschillende vergelijkingssites. Zij constateren dat de energievergelijkingssites elkaar niet veel in kwaliteit ontlopen. Alle energiebedrijven vergelijken kan hier.

Vergelijk nu energieleveranciers

Energiekosten

 • Nummer 1: Vergelijk-energie.nl is een nieuwe energievergelijker.
 • Nummer 2: Energieleverancier kiezen is een nieuwe energievergelijker.
 • Nummer 3: Energieleveranciers.nl vergelijkt grootste aantal energiebedrijven, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk.
 • Nummer 4: Gaslicht.com biedt een overzicht van energieaanbieders en jaarprijzen. Erg informatief.
 • Nummer 5: Energieprijzen.nl geeft inzage in de volledige energierekening door ook de netwerkprijzen te vermelden.
 • Nummer 6: Energievergelijken.nl is overzichtelijk.

  Overstappen makkelijker dan u denkt

  Veel mensen zien op tegen overstappen. Maar het is makkelijker dan u denkt.
  – Maak eerst een vergelijking van alle energieleveranciers. Kies die leverancier die het best aansluit op uw wensen, of het nu gaat om prijs, kwaliteit of voorwaarden.
  – Meld u online aan bij het gekozen energiebedrijf. Normaliter zorgt de nieuwe leverancier voor de opzegging bij uw oude energieleverancier.
  – Uw oude leverancier zal een eindnota voor de gebruikte energie toesturen.
  De opgenomen eindstanden en einddatum van de oude leverancier gelden als beginstanden en begindatum voor de nieuwe energieleverancier.

  Meer weten over energie vergelijken? U kunt op websites als Energieleverancierkiezen.com, Vergelijk energie en Energiesite.nl meer informatie vinden.